به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، آیین اختتامیه جشنواره \" سفره ایرانی – فرهنگ گردشگری \" منطقه 3 با حضور وزیر جهاد کشاورزی ، استاندار کرمانشاه ، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی صنایع دتسی و گردشگری کشور ، مدیران میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استانهای کرمانشاه ، کردستان و ایلام با معرفی برگزیدگان برگزار شد.
مهندس جلیل بالایی مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه در ابتدای این مراسم ضمن تقدیر از حضور تاثیرگذار استان های همدان، ایلام و کردستان در این جشنواره اظهار داشت: شرایط برگزاری جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری و استقبال کم نظیر مردم کرمانشاه از این جشنواره نشان داد که در این حوزه ما ظرفیت میزبانی و برگزاری جشنواره های ملی و بین المللی را در کرمانشاه داریم.
وی همکاری و همراهی سایر استان ها را بسیار مناسب توصیف کرد و گفت: خدا را شاکریم که با زحمات شبانه روزی دست اندرکاران جشنواره توانستیم به نحو شایسته ای که با استقبال مردم همرا بود میزبان این جشنواره منطقه ای باشیم.
بالایی ابراز امیدواری کرد که برگزاری جشنواره هایی در این سطح بتواند به رونق گردشگری استان و غرب کشور کمک کند.
در این جشنواره برگزیدگان هر استان برای معرفی به جشنواره کشوری \" سفره ایرانی – فرهنگ گردشگری \" معرفی شدند.
در پخش آشپزهای نمونه بتول نقدی از ایلام، صفورا صفدری منش از همدان، خانم مهران یار الهی از کردستان و محمد حسین صابری نژاد از کرمانشاه برگزیدگان جشنواره بودند که موفق به دریافت لوح تقدیر و تندیس جشنواره شدند.
هتل رستوران الماس همدان، شیرینی و شورینی باران کردستان، اقامتگاه بوم گردی ساتیاری کرمانشاه و سفره خانه سنتی پدیده ایلام برگزیدگان بخش رستوران های برتر و موفق در یافت لوح تقدیر و تندیس جشنواره شدند.
رستوران های ،دهکده کردستان ،باغچه مینو و کامبادن کرمانشاه ، هتل بین المللی باباطاهر همدان و رستوران سعید ایلامنیز موفق به دریافت لوح تقدیر از سوی هیئت داوران شدند.
غذا های برتر هر استان نیز به این ترتیب معرفی شدند؛ \"دنده کباب\" کرمانشاه ، \"یکاوه\" کردستان ،\"خورشت خورفه\" ایلام و \"کباب سرداشی\" همدان .
جشنواره منطقه ای سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری از تاریخ 2 الی 4 شهریور ماه با حضور استان های کرمانشاه، کردستان، ایلام و همدان در کرمانشاه برگزار شد.
انتهای پیام/